Square Up 2023

Vi har tyvärr fått flytta fram höstens square-up till våren istället då vi inte får ihop det med logistiken. I början av April 2024 siktar vi på att köra och om du fortfarande är sugen på att få lära dig dansa Square Dance så fyll i vårt formulär om vilken helg som hade passat dig bäst. Du får gärna fylla i alla helger du skulle kunna så hör vi av oss på mejl om vilken helg det blir!

Till hösten är det dags för en Square-Up för unga igen. Efter några års paus återupptar vi detta koncept på nytt för att få in nya ungdommar till dansen! Vi kommer köra en hel helg i Stockholmsområdet med intensivutlärning av Basic för barn och unga upp till 30 år! Känner du någon släkting, vän eller kanske har egna barn som vill prova att lära sig squaredans och är snabblärd? Se då till att tipsa de om detta!

Vad är Square up?

Square Up är en helg där vi tar in en caller till att hålla i en snabbkurs i Basic (nybörjarkurs). Målet är att nya dansare tillsammans med oss ska gå igenom hela Basic-kursen för att sedan vara redo att gå ut och dansa.

Vart kommer Square up att hållas?

I år kommer det att hållas i Stockholmsområdet där vi har hört att det är några stycken där som vill testa på. Information om exakt vilken lokal vi kommer att dansa i kommer uppdateras här inom snarast.

När kommer Square up att hållas?

Square Up kommer äga rum den 15-17 september. Det gör att alla som har varit med på våran Square Up kommer att kunna dansa på våran ungdomsdans den 27-29 oktober.

Anmäla

Ett anmälningsformulär kommer att komma upp inom snarast.