Råön

27-30 juli 2023

En trevlig långhelg för våra medlemmar med mycket dans, lek, bad och andra aktiviteter. Årets helg kommer även innehålla en öppen dans på lördagen för alla som vill komma och dansa med Buffalo Squares.

Callers:
Helgens callers är Mathias Alfredsson och Henrik ”Hedda” Nilsson Siling. De kommer bjuda på en fartfylld helg med massor av dans och skratt. Så ta fram era bästa dansskor och värm upp era skrattmuskler inför denna otroliga helg.

Dansavgift:
Medlemmar: Pris kommer snart
Icke medlemmar: Pris kommer snart

Anmälninsgformulär – Kommer snart

Helgens program: Kommer snart

Boende:
Vi bor i tält på plats där det finns stora gräsytor. Ta med ditt eget tält eller bo tillsammans med någon! Finns även möjlighet att ha egen husvagn/husbil på plats.

Hitta:
Från järnvägsstationen i Stenungsund, kör 3,5 km mot Ödsmål / Svanesund. Sväng vänster mot Jordhammars Herrgård. Sväng höger vid herrgården och passera efter 0,5 km en f.d. handelsträdgård. (Tidigare bröderna Henrikssons). Passera genom en grindöppning och följ grusväg 1 km genom en hästhage till Råön.

Tips inför Råön!
Samåk med andra dansare i ditt område. Det blir både billigare och trevligare! Kontakta styrelsen om du behöver hjälp att ta dig dit så försöker vi hjälpa.

Vid frågor kontakt oss:
info@buffalosquares.se