Ungdomsdanser

Det här är en ungdomsdans

Under året har vi 2 stycken ungdomsdanser, 1 på våren & 1 på hösten. Utöver detta ha vi också en sommaraktivitet en helg i början av Augusti. Vi hälsar alla ungdomar, medlemmar och icke medlemmar, välkomna till våra ungdomsdansen. Önskar man sova över själv måste man dock vara minst 15 år. Är man yngre kan man ha en fadder med sig, läs mer om det här.

ungdomsdanserna träffas vi en hel helg med start fredag kväll till söndag runt lunch. Syftet med helgen är att träffas, ha roligt, dansa, leka & umgås. Vi sover i masslogi där var & en tar med sig det man önskar sova på. På danserna är det mycket som ska göras vilket styrelsen behöver hjälp med. Här hjälps alla åt med olika sysslor som att diska, laga mat, duka, städa etc. På så sätt flyter allting på smidigt och alla drar sitt strå till stacken.

Självklart är det en hel del dans på schemat. Vi är ganska flexibla med vilken nivå vi dansar och det är allt från Basic upp till A2. Det beror helt på vad det finns dansare till på golvet. Vi har en eller två callers som ser till att dansarna får det roligt på golvet! Titt som tätt blir det en av våra egna gästcallers i Buffalo som callar ett tip vilket alltid uppskattas av dansarna!

All mat äter vi gemensamt på våra danser. Under fredagen är det pizzabeställning till självkostnadspris vilket beställs så att det kommer lagom till dansens slut. Resten av måltiderna ingår i dansavgiften. Frukost serveras lördag och söndag med allt man behöver för att orka dagen. Lunch på lördagen samt den obligatoriska Buffalo-middagen Tacos på lördag efter dansen. Däremellan brukar vi ha en liten paus för fika/mellanmål.

På kvällarna övergår middagen till afterparty. Här får vi verkligen lära känna varandra. Vi sitter och pratar, leker lekar av olika slag, spelar sällskapsspel, dansar bugg/fox, har tävlingar mm. Ja.. det finns något för alla!

Kort och gott en helt fantastisk helg med gemenskap, skratt & massor av dans. Vi hoppas att just du vill komma med oss nästa gång!

// Buffalo Squares styrelse