Ungdomsdanser

Vi träffas en helg med start fredag kväll till söndag lunch. Det är en del som är med och dansar endast på lördagen. Helgen är fylld med mycket dans och skratt och lekar. Man får många nya vänner och lär känna varandra bättre.

Det som händer under helgen i stora drag är att man anländer under fredagen, det blir dans och gemensam middag från någon pizzeria i närheten. De nivåer som dansas är från basic till A2 beroende på vad det finns dansare till. Senare på kvällen kan det bli mer dans eller lekar beroende på vad vi känner för.

På lördagen så äts alla måltiderna gemensamt och det ingår i den avgiften man betalar för dansen. Under dagen är det årsmöte/medlemsmöte. Sen är det massa dans såklart och till dansen på kvällen är det många som byter om till squaredanskläder. På kvällen efter maten blir det afterparty med möjlighet till bugg och fox och lekar eller att bara sitta och prata om det är det man vill göra.

Söndagen så är det gemensam frukost. Sen packar man ihop sina saker. Efter det blir det dans i några timmar innan det är dags att städa lokalerna och åka hem.

Är du under 15 men vill övernatta på dansen ska du uppfylla nedanstående krav:
– vårdnadshavare måste i förhand lämna muntligt samtycke till styrelsen.
– du som är under 15 år måste ha en ”fadder” på plats som känner dig väl och som under helgen tar ansvar för dig.
– faddern måste vara över 18 år.
– faddern måste under hela helgen vara helt nykter.
– som fadder får man högst vara ansvarig för 2 personer.

Under helgen så går det att nå oss som står som kontaktpersoner på flyersen om man har några frågor. Finns det frågor innan dansen kan du kontakta oss i styrelsen.